Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze cursus is geknipt voor je!

 1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
 2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
 3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
 4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
 5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
 6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
 7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
 8. 950 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 6
op basis van 40 reviews

Informatie over Pools leren bij Cursus Pools Online

Pools Online biedt 2 verschillende cursussen Pools aan. Aan de hand van onderstaand overzicht kan je precies zien wat beide cursussen inhouden, wat de verschillen zijn en welke cursus bij jou past. Om een nog betere indruk te krijgen kan je ook bij beide cursussen een proefles proberen. Heb je dan nog vragen of kom je er toch niet uit welke cursus je moet nemen? Neem dan contact met ons op via de chat (rechtsonder in je scherm) en wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Snelcursus Pools

Leer Pools spreken in 13 weken

Wil je in hele korte tijd gesprekken kunnen voeren in het Pools? Bijvoorbeeld omdat je binnenkort op vakantie gaat naar Polen? Verder lezen Gaat het jou puur om het Pools kunnen spreken en heb je niet zo lang de tijd meer? Dan is dit de cursus voor jou. In deze cursus leer je elke dag 3 nieuwe zinnen in het Pools. Ook leer je elke week een aantal nieuwe werkwoorden vervoegen. Aan de hand van die zinnen en werkwoorden leer je alledaagse gesprekken te voeren.

€ 75,00
In één keer betalen

 • Aantal lessen:
  13 lessen
 • Studieduur:
  13 weken
 • Focus:
  Voeren van gesprekken
 • Vaardigheden:
  Pools leren spreken en verstaan
 • Grammatica:
  In deze snelcursus leer je werkwoorden vervoegen, verder leer je geen grammatica.
 • Oefeningen:
  ‌• 
  Meerkeuze oefeningen

Uitgebreide cursus Pools

Leer de Poolse taal in 6 maanden

De uitgebreide cursus Pools is voor diegene die de Poolse taal wat uitgebreider wil bestuderen. Deze cursus heeft meer diepgang en Verder lezen geeft je een uitstekende basis in de Poolse taal. De focus ligt ook hier op het voeren van alledaagse gesprekken, maar daarbij leer je in deze cursus ook de basis van Poolse grammatica en leer je in het Pools schrijven. Na afloop van deze uitgebreide cursus kun je Pools spreken, lezen, schrijven en luisteren.

€ 120,00
Betalen in 6 termijnen. Meer weten?

Betalen in termijnen

De cursus wordt betaald in 6 termijnbedragen van € 20. Het eerste termijnbedrag betaal je met je favoriete betaalmethode: iDEAl, Bancontact of Credit Card. De overige 5 bedragen worden vervolgens automatisch maandelijks afgeschreven, door middel van automatische incasso. Met je bestelling en eerste betaling machtig je ons om de automatische incasso in gang te zetten. Dit gaat verder vanzelf.

Je betaalt dus de eerste termijn met je favoriete betaalmethode en de overige 5 termijnbedragen worden automatisch afgeschreven.

 • Aantal lessen:
  27 lessen
 • Studieduur:
  6 maanden
 • Focus:
  Voeren van gesprekken
 • Vaardigheden:
  Pools leren spreken, verstaan, lezen en schrijven
 • Grammatica:
  Uitgebreider, je leert de basis van de Poolse grammatica.
 • Oefeningen:
  ‌• Meerkeuze oefeningen
  ‌• Schrijfoefeningen
 • Extra bij deze cursus:
  ‌• Huiswerk opsturen na elke les ter controle
  ‌• Audioverhalen (dialogen) met oefeningen
Wat super dat ik eindelijk een goede cursus Pools heb gevonden! Ik was al een tijd op zoek naar een goede cursus, omdat mijn partner Pools is en we ook vaak naar zijn familie in Polen gaan. Dan vind ik het natuurlijk wel fijn als ik eens zou kunnen meepraten! Echter, overal worden er taalcursussen Pools aangeboden voor een vermogen, en die cursussen zijn zo algemeen gesteld op het leren van 'een' taal dat je er nog niets aan hebt ook! Deze cursus is echt alleen op het Pools gericht en daarom ook extra verfijnd. Een perfecte cursus Pools dus!
Recensie door Evelien met een beoordeling van 10
Ik vind de site een 10 waard helemaal perfect. Ik zelf ben 14 jaar en kom al bijna mijn hele leven lang in Polen omdat mijn familie daar woont en mijn moeder zelf Poolse is. Alleen spreek ik niet zo heel goed Pools, wat natuurlijk vervelend is als ik in Polen kom en niet voor 100% kan communiceren met mijn familie en andere. Ik blijf in de zomervakantie voor 3 weken in Polen daar leer ik natuurlijk wel weer wat Pools bij maar na een jaar wordt niet alles onthouden. Ik heb op deze site ook wat van de Poolse grammatica geleerd en vind deze site dan ook een aanrader om hier Pools te leren. goed werk, Mvg Kajetan
Recensie door Kajetan met een beoordeling van 10
Interactief Pools leren

De leukste manier om Pools te leren!

In deze online cursus Pools leer je op een leuke en interactieve manier. Je krijgt geen droge lesstof. Bij alles wat je leert kun je direct de juiste uitspraak beluisteren. Luister hieronder naar een voorbeeld van een ingesproken audio uit les 1.

Via deze cursus leer je woorden en uitdrukkingen in de vorm van dialogen, die je direct in het dagelijks leven kunt gebruiken. Nadat je elke les hebt bestudeerd kun je jezelf toetsen aan de hand van interactieve oefeningen met automatische foutcorrectie. Je ziet direct of het opgegeven antwoord goed was.

Het doel van de Poolse cursus

Pools Online is een snelle cursus Pools voor Nederlanders. Wil jij Pools leren spreken? Dan is dit het lesprogramma voor jou. Pools Online is echt een cursus Pools voor beginners, dus er is geen enkele voorkennis vereist. Na afloop kun je Pools spreken op A2-niveau; dit is basis Pools dat goed genoeg is voor eenvoudige conversaties in het dagelijks leven.

Wat leer je bij de cursus Pools?

Pools leren praten is voor veel mensen belangrijker dan het ontwikkelen van vlekkeloze lees- en spellingsvaardigheden. Daarom ligt bij deze Poolse les de nadruk ook op conversaties en nuttige kennis voor in het dagelijks leven. Enkele zaken waar wij bij onze Pools cursus op ingaan:

 • De 1000 meest gebruikte Poolse woorden leren (voldoende voor de meeste conversaties!)
 • De basis van de Poolse grammatica, eenvoudig en duidelijk uitgelegd (bij de uitgebreide cursus)
 • Specifieke nuttige onderwerpen, waaronder groeten in het Pools, kleuren, getallen, het weer en nog veel meer

Meer weten? Bekijk het lesoverzicht van de uitgebreide cursus Pools of probeer een proefles van de snelcursus.

Voor wie is deze taalcursus Pools?

Wil je Pools leren omdat je partner uit Polen komt of omdat je kinderen tweetalig opgevoed worden? Heb je Poolse vrienden? Ben je zakelijk actief in Polen of heb je Polen in dienst? Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Polen? Redenen genoeg om Pools te leren! Deze cursus is geschikt voor iedereen die de Poolse taal wil leren spreken.

Duur van de Poolse cursus

De duur van de cursus uitgebreide Pools Online is in principe ongeveer zes maanden. Voor de snelcursus Pools staat 13 weken. Na deze tijd hoeft Pools praten voor jou geen probleem meer te zijn! De timing is daarbij natuurlijk naar wens in te vullen; wie overdag druk is, kan de cursus bijvoorbeeld als een avondschool voor Pools gebruiken.

Online Pools leren kan bij ons heel flexibel. Wil jij snel Pools leren? Dan kan je de cursus binnen kortere tijd afronden.

Begeleiding en extra studiemethoden

Wij weten als geen ander dat niet iedereen het prettig vindt om volledig zelfstandig te studeren. Daarom bieden wij extra begeleiding en aanvullende studiemethoden.

Privé of groepslessen via Skype
Leer Pools via Skype! Met een native speaker en docent Pools neem je de lesstof door en kun je meteen Pools leren spreken met de juiste uitspraak. Bovendien heb je hier meteen de gelegenheid om alles te vragen dat je nog niet direct begreep over de Poolse lessen van die week!

Interesse in Poolse les via Skype?

Facebookklas
Onze cursus Pools maakt verder gebruik van een facebookklas waarin Pools leren online verder gestimuleerd wordt. Samen leren is immers veel leuker! In deze gesloten groep worden extra huiswerk, lesmateriaal en toetsen geplaatst. Bovendien kun je ervaringen uitwisselen met medestudenten. Op die manier maak je deel uit van de groep die net als jij Pools leert.

Pools leren met onze app
Ten slotte bestaat er voor Pools leren een app die je kunt gebruiken om je woordenschat makkelijk en sneller te vergroten. Zo leer je de hele dag door Pools, wanneer het jou maar uitkomt!

Hoe meld ik me aan en wanneer kan ik beginnen met Pools leren?

Meld je aan via onderstaande knop. Na het aanmelden ben je direct ingelogd en kan je direct beginnen.


Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online

Bel direct: 0611734944