Deze cursus is geknipt voor u!

 1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
 2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
 3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
 4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
 5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
 6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
 7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
 8. 947 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 5
op basis van 32 reviews
Wat super dat ik eindelijk een goede cursus Pools heb gevonden! Ik was al een tijd op zoek naar een goede cursus, omdat mijn partner Pools is en we ook vaak naar zijn familie in Polen gaan. Dan vind ik het natuurlijk wel fijn als ik eens zou kunnen meepraten! Echter, overal worden er taalcursussen Pools aangeboden voor een vermogen, en die cursussen zijn zo algemeen gesteld op het leren van 'een' taal dat je er nog niets aan hebt ook! Deze cursus is echt alleen op het Pools gericht en daarom ook extra verfijnd. Een perfecte cursus Pools dus!
Recensie door Evelien met een beoordeling van 10
De cursus zit leuk in elkaar en is ook voor beginners heel goed te doen. Veel cursussen gaan te diep in theorie en dan wordt het al gauw saai en vervelend. Maar zoals nu met veel afwisseling en gesproken tekst en korte oefeningen is het leuk. Voor mij is het meer herhaling van grammatica. Ik volgde enkele jaren een cursus bij de Volksuniversiteit maar ik bleef alleen over. Ik spreek en begrijp redelijk pools maar nog lang niet goed genoeg, dus blijf ik doorgaan met herhaling maar ook af en toe een poolse krant en tijdschriften te lezen maar ook te praten.
Recensie door Rien met een beoordeling van 10
Interactief Pools leren

De leukste manier om Pools te leren!

In deze online cursus Pools leer je op een leuke en interactieve manier. Je krijgt geen droge lesstof. Bij alles wat je leert kun je direct de juiste uitspraak beluisteren. Luister hieronder naar een voorbeeld van een ingesproken audio uit les 1.

Via deze cursus leer je woorden en uitdrukkingen in de vorm van dialogen, die je direct in het dagelijks leven kunt gebruiken. Nadat je elke les hebt bestudeert kun je jezelf toetsen aan de hand van interactieve oefeningen met automatische foutcorrectie. Je ziet direct of het opgegeven antwoord goed was.

Benieuwd naar de cursus? Bekijk het lesoverzicht of probeer een proefles.

Informatie over pools leren bij Cursus Pools Online

Wat bereik je met deze cursus?

De doel van deze cursus is om Pools te kunnen spreken. Lezen, begrijpen en schrijven zijn heel belangrijk, maar het is het belangrijkste om Pools te leren spreken. Na afloop van deze cursus ben je in staat om gesprekken te voeren in het Pools en goed te begrijpen wat er gezegd wordt in alledaagse situaties. Het niveau dat je behaalt is A2.

Wat leer je in deze cursus Pools?

In deze conversatie cursus Pools leer je hoe je goed en duidelijk kunt communiceren in het Pools. Alles wat je leert kun je direct toepassen in het dagelijks leven. De cursus bestaat uit 27 lessen en je leert hierin het volgende:

 • De 1000 meest gebruikte woorden en uitdrukkingen in het Pools
 • De juiste Poolse uitspraak met behulp van audiofragmenten
 • De basis van de Poolse grammatica, eenvoudig en duidelijk uitgelegd

Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen in deze cursus zijn: groeten in het Pools, kleuren, getallen en het weer.

Bekijk het lesoverzicht of probeer een gratis proefles Pools.

Voor wie is deze cursus?

Wil je Pools leren omdat je partner uit Polen komt of omdat je kinderen tweetalig opgevoed worden? Heb je Poolse vrienden? Ben je zakelijk actief in Polen of heb je Polen in dienst? Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Polen? Redenen genoeg om Pools te leren! Deze cursus is geschikt voor iedereen die Pools wil leren spreken.

Hoe lang duurt deze cursus?

Voor deze cursus staat 6 maanden. Bij aanmelding krijg je dan ook 6 maanden volledige toegang tot de cursus. Na afloop ben je in staat om Pools te spreken. Afhankelijk van je studietempo en beschikbare tijd is het mogelijk om de cursus versneld af te ronden.

Begeleiding en extra studiemethoden

Wij weten als geen ander dat het niet voor iedereen is weggelegd om volledig zelfstandig te studeren. Daarom bieden wij extra begeleiding en aanvullende studiemethoden.

Privé of groepslessen via Skype
Wij bieden de mogelijkheid om les te volgen via Skype met een professionele native speaker en leraar Pools. Samen met de leraar neem je de lesstof door. Je kan direct al je vragen stellen en er wordt samen geoefend met het spreken in het Pools.

Interesse in Poolse les via Skype?

Facebookklas
Samen leren is veel leuker! Leer daarom samen met je medecursisten in de facebookklas voor beginners. Dit is een gesloten groep die onder begeleiding Pools leert. In deze groep wordt extra huiswerk, extra lesmateriaal en toetsen geplaatst. Bovendien kun je ervaringen uitwisselen met medestudenten. Op die manier maak je deel uit van de groep die net als jij Pools leert.

Hoe meld ik me aan en wanneer kan ik beginnen met Pools leren?

Meld je aan via onderstaande knop. Na het aanmelden ben je direct ingelogd en kan je direct beginnen.

Ik wil Pools leren spreken

Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online